Home
Wat is fysiotherapie
Waarom fysiotherapie
De fysiotherapeut
Behandelmethoden
Eerste afspraak
Bekkenfysiotherapie
Overige activiteiten®
Sportief Wandelen
Openingstijden
Tarieven
Info zorgverzekering
Betalingsvoorwaarden
Huisregels
Reglementen
Contact
Disclaimer

De fysiotherapeut

De fysiotherapeut weet allles van "de mens in beweging". Zoals al gezegd, het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan springen en bukken lijken volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen echter niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas al je ergens last van krijgt.

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij of zij baseert zijn of haar werk zoveel mogelijk op wetenschappelijke inzichten en vertaalt die kennis in de praktijk. Als je niet goed kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, maar ook als je meer moet bewegen of als je moeite hebt met bewegen.

U kunt bij de fysiotherapeut terecht voor behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Uw fysiotherapeut beoordeelt, adviseert, behandelt en begeleidt u in het bij het verhelpen van uw klachten. Soms zal de fysiotherapeut ook patiŽnten begeleiden om met een beperking te leren leven en hen helpen om bij voorbeeld weer aan het werk te kunnen.

De fysiotherapeut is er voor iedereen.
Van klein tot groot, van jong tot oud.

de ingang van de praktijk overzicht van de oefenruimte overzicht van behandelkamer 1 overzicht van de oefenruimte